Contact us on + 44 (0) 1268 777 277 info@carlogarn.com

Premium wijnkelder – Waarom kiezen voor Carlo Garn?

We hebben ervaring met honderden wijnkelder projecten. We zijn gepassioneerd over wijn en hebben de ideeën en knowhow om een wijnkelder te creëren die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook uw wijncollectie stijlvol presenteert.

Carlo Garn Wine Storage Limited heeft in het Verenigd Koninkrijk een productie faciliteit van 17.500 m2, een verkoopkantoor in Denemarken, en klanten variërend van wijnliefhebbers tot toprestaurants. In 2012 zijn Carlo Garn, Sorrells Wine Racks en The Traditional Wine Rack Company samengevoegd tot de STC Wine Rack Group. Het nieuwe team heeft drie operationele divisies;  Carlo Garn (wijnkelder bouw voor Scandinavië en Europa) Sorrells (wijnkelder bouw voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Azië en Noord-Amerika) The Traditional Wine Rack Company (producten voor wereldwijde distributie).

Het team biedt begeleiding en ervaring gedurende alle fases van het project en doet ter plekke onderzoek voor de inbreng van creatieve ontwerpen. Kwaliteit en afwerking zijn zeer belangrijk voor ons. De productie is gelegen naast onze kantoren zodat we nauw kunnen toezien op de kwaliteitscontrole. Door onze distributiepartners in heel Europa zijn onze producten gemakkelijk verkrijgbaar en wij verzorgen alles van het eerste onderzoek tot de finishing touch. We kunnen zelfs leveranciers aanbevelen voor het vullen van uw rekken met de juiste wijnen.